Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά Διαγωνισμός Φωτογραφίας στην πόλη των Γιαννιτσών στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Τον διαγωνισμό διοργάνωσε η Ενορία με θέμα:«Αναστάσεως Ημέρα» και περίοδο συμμετοχής από 16 Μαρτίου έως 22 Απριλίου. Οι διαγωνιζόμενοι συμμετείχαν σε τρεις κατηγορίες:Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου και Ενηλίκων. Βραβεύτηκαν τέσσερα έργα από κάθε κατηγορία, ενώ δόθηκε και ένα επιπλέον βραβείο πρωτοτυπίας σε κάθε κατηγορία.
Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν ο υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης και οι επαγγελματίες φωτογράφοι: Στάθης Ηλιόπουλος, Σάββας Μουτεσίδης, Κώστας Παπαδόπουλος και Χρήστος Τουμπουλίδης.Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 100 φωτογραφίες. Η ανακοίνωση των νικητών και η επίσημη βράβευση έγινε την Πέμπτη 24 Απριλίου κατά την δεύτερη μέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Ι. Ναού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας.
Οι νικητές έλαβαν ως έπαθλo φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρονικές κορνίζες, mp3 players, φωτογραφικά λευκώματα και δωρεάν εκτυπώσεις.

Κατηγορία Δημοτικού: 1ο Βραβείο - Κατηχητικό σχολείου του Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Ν. Μυλότόπου

Κατηγορία Δημοτικού: Βραβείο Πρωτοτυπίας - Παπαδόπουλος Γεώργιος

Κατηγορία Γυμνασίου Λυκείου: 1ο Βραβείο - Γκόβτζιας Κωνσταντίνος

Κατηγορία Γυμνασίου Λυκείου: 2ο Βραβείο - Τσάλμα Αναστασία

Κατηγορία Ενηλίκων: 1ο Βραβείο - Τουμπουλίδου Θεοφανή

Κατηγορία Ενηλίκων: 2ο Βραβείο - Αρβανιτοπούλου Στυλιανή





 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...