Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα στην Ευρωβουλή

Ένας καλός μας φίλος, ο πολιτικός επιστήμονας Κωνσταντίνος Χολέβας, αρχισυντάκτης του περιοδικού "Εκκλησία" της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνεργάτης των Ραδιοφοωνικών Σταθμών "Πειραϊκή Εκκλησία" & "Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5" και της "Συν-
οδοιπορίας", θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές της 25ης Μαίου, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού
Αντώνη Σαμαρά μετά και την έγκριση του Μακαριωτάτου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου.

Μετά από 25 χρόνια αγώνα για την αξιοποίηση της Ορθόδοξης Παράδοσης του λαού μας και την ανάδειξη τεκμηριωμένων προτάσεων για τα Εθνικά μας Θέματα, ο Κωνσταντίνος Χολέβας δεσμεύεται να υποστηρίξει στο Ευρωκοινοβούλιο μία Ελλάδα πιο ισχυρή και αξιοσέβαστη, αλλά και μια Ευρώπη προσανατολισμένη στις Χριστιανικές της ρίζες.

Την ερχομένη Τρίτη 29 Απριλίου, ώρα 7.00 μμ, σε μια ενδιαφέρουσα ο Μάκης Παπαγεωργίου φιλοξενεί σε συζήτηση τον Κωνσταντίνο Χολέβα, στην Αίθουσα Excess, Κολοκοτρώνη 47 (3ος όροφος), Αθήνα (τηλ. 210 3233515).

Είναι ανάγκη για την πατρίδα μας να ακουσθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μία φωνή για την Ορθοδοξία και τη δυναμική Εξωτερική Πολιτική, με παρρησία, επιχειρήματα και αυτοπεποίθηση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...