Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητρ. Χαλκίδος, σε εκδήλωση του Συλλόγου Κωνσταντινοπουλιτών

Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών Αθηνών, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, αφιερωμένη στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης, με θέμα «Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΨΥΧΗ».
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελέυθερη και θα πραγματοποιηθεί -συν Θεώ- την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στις 7:00 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2).
Κατά τη διάρκειά της θα μιλήσει ο κ. Ιωάννης Βερβενιώτης, Αντιστράτηγος ε.α., ενώ η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του Καθηγητού και Πρωτοψάλτου κ. Θεοδώρου Κοκκορίκου, θα αποδώσει Θρήνους της Αλώσεως, συνοδεία Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής.
Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής καλεί όσους επιθυμούν να έλθουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν αυτή την ωραία Εκδήλωση. Προς το σκοπό της διευκόλυνσης, όσων επιθυμούν να έλθουν, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 5.00 μ.μ. από το Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (Αγάλματα) στην Πᾳραλία Χαλκίδος.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον π. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη στο τηλέφωνο 2221060404-7 (εσωτ. 9). Τιμή συμμετοχής: 5 ευρώ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...