Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Άρχισε η Β΄ κατασκηνωτική περίοδος Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών!

Την Τρίτη 1η Ιουλίου άρχισε τη λειτουργία της η Β΄ κατασκηνωτική περίοδος, που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κατασκηνώσεων, και μάλιστα για δεύτερη χρονιά στους νέους ιδιόκτητους χώρους που απέκτησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή μας, έναν χώρο Παιδείας και Πολιτισμού στη θέση Μαρσόρη του Δήμου Αυλώνας για τις πολλαπλές ποιμαντικές της ανάγκες.

Η Β΄ κατασκηνωτική περίοδος φιλοξενεί αγόρια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 12 Ιουλίου.

Το απόγευμα της Τρίτης 1ης Ιουλίου τελέσαμε τον Αγιασμό για την έναρξη της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το σύνθημα – θέμα της Κατασκηνωτικής περιόδου είναι: Ακολούθει μοι! Τα ονόματα των 10 ομάδων είναι των Μαθητών του Κυρίου και Αποστόλων.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Συμεών Βενετσιάνος, Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μετέφερε στα Στελέχη της κατασκήνωσης και στα 117 παιδιά που συμμετέχουν, τις πατρικές ευχές και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου.

Νωρίτερα την κατασκήνωση επισκέφθηκε και ο νέος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής μας Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...