Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ζήτησαν από την παρένθετη μητέρα να κάνει έκτρωση στο μωρό με Σύνδρομο Down

Όχι μόνο δεν ήθελαν το μωρό επειδή έπασχε από Σύνδρομο Down, αλλά είχαν ζητήσει από την παρένθετη μητέρα να κάνει έκτρωση, ενώ ήταν στον έβδομο μήνα της κύησης, δηλώνει η ίδια η 21χρονη Ταϊλανδή.
Η ιστορία που κάνει το γύρο του κόσμου είναι σοκαριστική: Ένα ζευγάρι από την Αυστραλία, αποφάσισε να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, με τη βοήθεια ενός πρακτορείου στην Ταϊλάνδη. Ένα από τα δίδυμα όμως διαγνώστηκε με σύνδρομο Down και άλλα προβλήματα υγείας και το ζευγάρι αποφάσισε πως δεν το ήθελε πια! Ο μικρός Γκάμι, όπως είναι το όνομά του, μεγαλώνει με την παρένθετη μητέρα του και αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα με την οικονομική βοήθεια αγνώστων που συγκινήθηκαν από την ιστορία του και έσπευσαν να βοηθήσουν.

Η 21 ετών Ταϊλανδή γυναίκα μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press για όσα έζησε στην περιπέτεια αυτή. Όπως λέει, το πρακτορείο μέσω του οποίου την προσέγγισε το ζευγάρι γνώριζε για την πάθηση του ενός μωρού από τα δύο που κυοφορούσε η γυναίκα από τον 5ο μήνα. Μόνο όμως όταν έφτασε στον 7ο η εγκυμοσύνη της, της ζήτησαν να κάνει έκτρωση στο ένα από τα δύο μωρά.

Η κοπέλα αρνήθηκε και τώρα μεγαλώνει μόνη της τον Γκάμι. Όπως λέει δεν κρατά κακία στους Αυστραλούς, εύχεται μόνο να μεγαλώνουν με αγάπη την αδερφούλα του Γκάμι, το κοριτσάκι που γεννήθηκε μαζί του και... «κρίθηκε κατάλληλο» από το ζευγάρι...

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη συγκεντρωθεί το ποσό των 200.000 δολαρίων υπέρ του Γκάμι.

Πηγή εδώ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...