Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ρατσιστική εγκληματική βία

Του Aρχιμ. Δανιήλ Αεράκη, Iεροκήρυκος 
Πολύς λόγος για το «νέο» αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Έρχεται και φεύγει. Ετοιμάζεται, αλλά συνεχώς τροποποιείται. Εξαγγέλλεται, αλλά μόλις ξεμυτίζει για τη Βουλή, ξεσηκώνει αντιδράσεις.
Κατατίθεται, μα σε λίγο αποσύρεται. Η κυβερνητική πλειονοψηφία φαίνεται να μή το θέλει. Σάν νά το θεωρεί αποπαίδι της. Αλλά πιέζεται από τον μειονοψηφικό της συνέταιρο και από ξενόφερτο αφεντικό και αναγκάζεται να το υιοθετεί!

Και τελικά ψηφίζεται από τη Βουλή στις 2 Σεπτεμβρίου 2014.

• Υπήρχε όντως κενό νόμου στο θέμα του ρατσισμού, δηλαδή της κατα­πατήσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων (αυτό κατ’ ουσίαν σημαίνει «ρατσισμός»);

Σύμφωνα με νομικούς, δεν υπήρχε κενό. Ο ισχύων αντιρατσιστικός νόμος 927/1979, όπως τροποποιήθηκε το 2001, καλύπτει το θέμα του ρατσισμού, όπως οι κοσμικοί άνθρωποι τον νοούν.

• Προς τί, λοιπόν, ο νέος νόμος;

• Μήπως, όπως καταγγέλλουν ευθαρσείς Μητροπολίτες, είναι το φίμωτρο για κάθε αντίδρασι και για κάθε ζωντανό κήρυγμα των χριστιανικών αληθειών;

• Μήπως πρόκειται για δώρο στους πιό βρωμερούς διεστραμμένους, δηλαδή, στους ομοφυλοφίλους; Με τον νέο αντιρατσιστικό θα απαγορεύεται στο εξής να στιγματίζωνται οι ανωμαλίες τους και θα χορηγούνται και στους «τοιούτους» όσα οικογενειακά δικαιώματα έχουν και οι φυσιολογικοί πολίτες!

Κάτω από την ομπρέλα του νόμου αυτού θα... ζευγαρώνουν ομοφυλόφιλοι (gay ή λεσβίες), θα τελούν «γάμους» (σύμφωνα συμβίωσης), θα υιοθετούνται και παιδιά από ανώμαλα ζευγάρια! Δηλαδή, σύσσωμη η Βουλή επιβραβεύει τις αρ­ρωστημένες απαιτήσεις εκφύλων!

• Μήπως πρόκειται καί για διαγραφή της Ιστορίας; Οι αναφορές σε γε­νοκτονίες, όπως Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων, Ασσυρίων, υπάρχει κίνδυνος να θεωρηθούν ρατσιστικές και να διώκωνται!

• Μήπως, τελικά, όπως υπογραμμίζουν νομομαθείς, πρόκειται για ποινι­κο­ποίηση της διαφορετικής απόψεως;

- Η «διαφορετικότητα», ακόμα και ως ομοφυλοφιλική διαστροφή και ανα­τρο­πή της φυσικότητας, θα είναι... νόμος!

- Η διαφορετική άποψις εναντίον σκληρών και απαισίων ομοφυλοφίλων, θα είναι... παράβασις νόμου! Εδώ έχουμε διαστροφή της έννοιας του ρατσισμού:

• Η διαστροφή δεν θα επικρίνεται! Διότι κάτι τέτοιο θα είναι ρατσιστικό!

• Η βλασφημία του αληθινού Θεού θα επιτρέπεται! Διότι κάτι τέτοιο θα είναι ελευθερία της έκφρασης!!! Πρόκειται για διαστροφικό παραλογισμό.

• Αλλ’ εμείς, όσοι πιστοί χριστιανοί, πιστεύουμε στο δικαίωμα της ζωής, ότι από την αρχή της (από τη σύλληψη του εμβρύου), μέχρι το επίγειο τέλος της, μέχρι το θάνατο, είναι ιερό, υπό οιανδήποτε μορφή και συνθήκη.

Και ρωτάμε όλους, πολιτικούς και μή, λαϊκούς και κληρικούς, και τους επι­σκόπους και τους πρεσβυτέρους και την Ιερά Σύνοδο: Γιατί δεν αγωνιζόμαστε εναν­τίον του νόμου, που επιτρέπει το σφαγιασμό των παιδιών (τῶν εμβρύων);

Ο νόμος υπέρ των εκτρώσεων είναι ο πιό βάρβαρος, ο πιό δολοφονικός, ο πιό στραγγαλιστικός, ο πιό βίαιος, ο πιό ρατσιστικός. Σε άλλα παιδιά δίνει το δι­καίωμα να ζήσουν και για άλλα, τα περισσότερα, ακονίζει τα μαχαίρια των γιατρών να τα σφάζουν!!! Γιατί;

• Να απαιτήσουμε εδώ και τώρα την κατάργηση της ρατσιστικής – εγκληματικής βίας, που λέγεται έκτρωσις.

• Να φωνάξουμε: «Ο βούρκος δεν έχει δικαίωμα. Τα λουλούδια (τα βρέφη) έχουν δικαίωμα!».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...