Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Σύναξη των κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Για τον καλύτερο συντονισμό του Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος προσκάλεσε, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ., σε Σύναξη όλους τους Κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεως στο πάντοτε φιλόξενο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου.
Εκεί, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Κατηχητές για την αξία της Κατήχησης στη ζωή της Εκκλησίας, ιδιαιτέρως στην εποχή μας και επέδωσε τα Διοριστήρια έγγραφα στους νέους Κατηχητές, Κληρικούς και Λαϊκούς, ενώ παράλληλα είχαν όλοι οι συμμετέχοντες την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες ως προς την καλύτερη λειτουργία των Κατηχητικών.

Για το πρόγραμμα λειτουργίας των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται σχετικά από τον Εφημέριο της Ενορίας τους, ενώ συντονιστής και υπεύθυνος όλης της ποιμαντικής φροντίδας των Κατηχητικών και των Νέων μας είναι ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης – Ιεροκήρυκας, με συντονιστές, ανά Αρχιερατική Περιφέρεια, τους: Χαλκίδος: Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστο, Ψαχνών: Πρεσβ. Εμμανουήλ Νταλλαρή, Διρφύων: Πρεσβ. Γεώργιο Τσουνή, Ιστιαίας: Πρεσβ. Ιωάννη Σούρα, Κηρέως: Πρεσβ. Δημήτριο Πατεράκη, Λίμνης-Αγίας Άννης: Πρεσβ. Ναούμ Σταύρου, Αιδηψού: Πρεσβ. Χρήστο Νγκέλα, Σκιάθου: Πρεσβ. Νικόλαο Σταματά, Σκοπέλου: Πρεσβ. Χρήστο Λιθαδιώτη και Πρεσβ. Ευάγγελο Κεχριώτη και Αλοννήσου: Οικον. Αβραάμ Αποστολίδη.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...