Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αθλητικός Όμιλος «Γαλήνη» Αχαΐας Πατρών 2011-2015 (video)


Παρακολουθούμε στιγμές από την πανήγυρη της Παναγίας Παραμυθίας στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Στη μνήμη του Καθηγητή - Ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δεσποτόπουλου (video)

Η εκπομπή "Αρχονταρίκι" με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο με τίτλο: "Η εθνεγερσία του ᾽21", με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλου, Καθηγητή - Ακαδημαϊκό, η οποία προβλήθηκε από την ΕΤ-1 στις 25/3/2001.

Κάνεις ό,τι λέει ο κόσμος;

Όταν τα παιδιά της παρέας ντύνονται κατά τον δικό τους (ομοιόμορφο) τρόπο κι εμείς είμαστε «σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα» τελικά προσαρμοζόμαστε και συμμορφωνόμαστε μαζί τους! Άραγε γιατί το κάνουμε;

Οι σταυροφοβικοί διανοούμενοι και ο ιδιότυπος ρατσισμός

Υπάρχει έντονη αντιεκκλησιαστική τάση από αυτοπροσδιοριζόμενους ως «διανοούμενοι», οι οποίοι, θέλοντας να αποδοκιμάσουν τις πνευματικές θέσεις της πίστης μας, βάζουν ταμπέλες και απαγορεύουν την ελευθερία της γνώμης.

Σχόλιο στο αποστολικό ανάγνωσμα της Κυριακής Μετά τα Φώτα‏

Για την πίστη μας η υπομονή είναι αρετή. Είναι η επίγνωση ότι δεν είναι το θέλημά μας,  ο κόπος μας, οι στόχοι, τα όνειρά μας, οι επιλογές μας που οδηγούν στην ευτυχία, αλλά η πρόνοια και το θέλημα του Θεού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...