Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

72 «ναι» από καρδιάς στην ενοριακή αιμοδοσία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Η επιστολή ευχαριστίας από την ενορία μας σε καθέναν ξεχωριστά έχει ως εξής:
Αξιότιμε/η αιμοδότη/τρια,
Μετά συγκινήσεως μεγάλης, χαράς και ικανοποιήσεως σάς αποστέλλομε την παρούσα επιστολή, προκειμένου να σάς εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας διά την ενεργό συμμετοχή σας στο κάλεσμα της ενορίας μας για την Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώθηκε από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, την Κυριακή 10 Απριλίου.

Κατά την Αιμοδοσία προσήλθαν συνολικά 72 άτομα και από αυτά κρίθηκαν κατάλληλα για αιμοληψία τα 53! Μεταξύ αυτών συμμετείχαν ενεργά ΕΣΕΙΣ, οι τρεις Ιερείς του Ναού μας π. Συμεών , π. Κωνσταντίνος και π. Ιωάννης, ακόμα ο π. Συμεών από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Χολαργού και ο π. Ιωάννης, ο νέος Ιερεύς από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Χολαργού.

Εκφράζοντες και πάλι τις θερμές ευχαριστίες μας, δια την ευγενική συμμετοχή σας, επιτρέψτε μας να σάς συγχαρούμε, αλλά και να σας ευχηθούμε πλούσια την χάρη του Θεού και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης, της «Κυράς του Χολαργού» στη ζωή σας, στην εργασία σας, στην οικογένειά σας, και όλους μαζί να μας αξιώσει να συνεορτάσουμε την εκούσια πορεία προς τον Σταυρό, την Ταφή, και την Λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!!!

Μετά θερμών ευχών
Δια την Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας
Ο Πρόεδρος

Πρωτ. Ιωάννης Καλογερόπουλος

Οι Ιερείς του Χολαργού στην ενοριακή αιμοδοσία του Καθεδρικού Ναού της Φανερωμένης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...