Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Μια διαφορετική γιορτή

Την Κυριακή 15 Μαΐου τα παιδιά των κατηχητικών Σχολείων του Οσίου Νίκωνος Σπάρτης επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Ο Άγιος Παντελεήμων».
Με την συνοδεία και την ευθύνη του εφημερίου π. Αθανασίου Σπηλιώτη

και των Κατηχητών τους Διακ. π. Κων/νου Σκάλτσα, κ. Αριστίδου Σεϊμανίδη και κ. Δημητρίου Αλατσά, παρουσίασαν μια μικρή γιορτή με αφορμή τη λήξη του Κατηχητικού Σχολείου, που θέλησαν να μοιραστούν με τους συμπαθείς και αγαπητούς τροφίμους του ιδρύματος.





12251227Το πρόγραμμα της γιορτής ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον π. Αθανάσιο, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να γνωρίσουν τα παιδιά το ίδρυμα, αλλά και την πολλαπλή ωφέλεια της επίσκεψης τόσο για τους μαθητές, τους γονείς, αλλά και τους τροφίμους και εργαζομένους του ιδρύματος.
1231Στη συνέχεια η Μουσική Χορωδία του Κατηχητικού με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Σπύρου και Ηλία Καππάκου, τραγούδησαν όμορφα, γνωστά έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια αποσπώντας το χειροκρότημα του ακροατηρίου.
12331232

Η θεατρική ομάδα παρουσίασε αμέσως μετά δύο χαρούμενα, αλλά πολύ διδακτικά σκετσάκια που έκαναν όλους να διασκεδάσουν.



Κατόπιν ο διευθυντής του Ιδρύματος π. Ιωάννης Προφύρης έλαβε το λόγο ευχαριστώντας εκ μέρους των τροφίμων τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε και την ξενάγησή τους στους χώρους του ιδρύματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά γλυκισμάτων.
1235124112431244
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...