Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν νομικές υπηρεσίες σε απόρους στη Χαλκίδα

Μετά από πρόταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου στο δικηγορικό σύλλογο της πόλης, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Λάμπρος Γκάνης γνωστοποίησε μέλη που προτίθενται να προσφέρουν αφιλοκερδώς νομικές συμβουλές και υπηρεσίες σε απόρους και οικονομικά αδυνάτους συμπολίτες μας.

«Καθημερινά οι πιστοί απευθύνουν έκκληση στο Σεβασμιώτατο, όχι μόνο για να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινότητας, αλλά και για να μη βρεθούν στο δρόμο» σημείωσε στο πρωινό του 89,5 ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος της πόλης, αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης, μεταφέροντας το ζοφερό κλίμα στην πόλη της Χαλκίδας. «Πολύς κόσμος αντιμέτωπος με τις τράπεζες, αδυνατεί πλέον ν’ ανταπεξέλθει στα δάνεια και ζητά νομική στήριξη…ο Σεβασμιώτατος παρενέβη με επιστολή του στο δικηγορικό σύλλογο της πόλης, που έδειξε την ίδια ευαισθησία κι άμεσα έδωσε στα τοπικά μέσα τον κατάλογο με τους δικηγόρους, που θα παράσχουν βοήθεια σε πολλούς συνανθρώπους μας».

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου και απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές στους δικηγόρους, ευχόμενος πλούσια την ανταπόδοση απʼ Εκείνον που μας δίδαξε την οδό της ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...