Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

20 χρόνια διαβάσεις ζωής στην πόλη

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Είκοσι χρόνια λειτουργίας και υποστήριξης στους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους, παρουσίας και παρέμβασης στην πόλη της Αθήνας, καθώς και προσπάθειας για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις, συμπληρώνει εφέτος το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ που διοργανώνει με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις»

του Δήμου Αθηναίων πενθήμερο εκδηλώσεων από τις 24 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2010 (αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 23 του μηνός και ώρα 20.00.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται:

· Εκθέσεις κεραμικής, κατασκευών, φωτογραφίας, γλυπτικής, αφίσας, κοσμήματος,

παπιέ-μασέ από τις δημιουργικές ομάδες του Προγράμματος.

· Δημιουργικά εργαστήρια για το κοινό.

· Προβολές.

· Happenings.

· Ενημερωτικό περίπτερο.


Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει άμεσα και δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης, χωρίς τη χορήγηση υποκατάστατων. Απευθύνεται: σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού: 210 8626761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης: 210 8612604.

Ώρες λειτουργίας: 12.00 – 21.00

Είσοδος ελεύθερη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...