Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Mιά φορά και έναν καιρό…» H ετήσια Εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης

Μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά πέρασαν όσοι βρίσκονταν στην πλατεία του Αγ. Νικολάου. Η μικτή χορωδία εθνικής μουσικής του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Ιωάννης Θεολόγος μάγεψε το κοινό της και το ταξίδεψε
σε αλλοτινούς καιρούς.
Τόσο η χορωδία των παιδιών όσο και των μεγάλων καθώς και η ορχήστρα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ενθουσίασαν το κοινό όπου σιγοτραγουδούσε τα ωραία τραγούδια της παράστασης.






Η εκδήλωση περιλάμβανε παραδοσιακά τραγούδια, παιδικά παραδοσιακά τραγούδια, νανούρισμα, παιδικό τραγούδι και παιχνίδι μίμησης ενώ στο Δ’ μέρος το κοινό απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλου, παραδοσιακή καντάδα, οργανικά και θέατρο σκιών.












Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιγνάτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς και ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Ιωάννης Παπαλέξης, η Αντιδήμαρχος κ. Βίκυ Βασιλάκη, ο πρώην Υφυπουργός κ. Θεόδωρος Κολιοπάνος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη κ. Αθανάσιος Γαλύφας, και πλήθος κόσμου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...