Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Λήξη Β’ Κατασκηνωτικής περιόδου Κοριτσιών Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Με ιδιαίτερη επιτυχία τελείωσε η τέταρτη και τελευταία κατασκηνωτική περίοδος στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στον Ταΰγετο. Συγκεκριμένα την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον χώρο
των κατασκηνώσεων, η επίσημη εορτή λήξης της τέταρτης κατασκηνωτικής περιόδου (β΄ περίοδος κοριτσιών) και συνάμα εορτή λήξης για όλη την κατασκηνωτική χρονιά. Τα παιδιά παρουσίασαν προς όλους τους παρισταμένους μια όμορφη γιορτή με πολύ γέλιο και κέφι.






Αρχικά η υπαρχηγός κα Μαριάννα Λάτση Εκπαιδευτικός, παρουσίασε τις οκτώ ομάδες της περιόδου, ενώ κάθε ομάδα τραγουδούσε την κραυγή της. Η φετινή δεύτερη περίοδος των κοριτσιών που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου και φιλοξένησε 100 παιδιά, είχε την ονομασία «Τις Θεός Μέγας» και ήταν αφιερωμένη στις δεσποτικές εορτές. Στην γιορτή τα παιδιά παρουσίασαν ύμνους, τραγούδια, ποιήματα και σκετς.



Κατόπιν μίλησε η αρχηγός της περιόδου, Πρεσβυτέρα και Εκπαιδευτικός, κα Χρυσούλα Μηνόγιαννη, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, αλλά και όλα τα στελέχη για την προσφορά τους. Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε ο Γενικός υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων π. Συμεών Παπαγεωργίου ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ευεργέτες και των τεσσάρων περιόδων των Κατασκηνώσεων μας.



Πριν το τέλος της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ευστάθιος με τον πηγαίο πατρικό λόγο του ευχαρίστησε και επαίνεσε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της κατασκηνωτικής χρονιάς. Η γιορτή έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και την υποστολή της σημαίας.





Στην γιορτή παρέστησαν ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο Δκτής του ΚΕΕΜ Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Σαπουντζής, ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης (τέως Δήμου Μυστρά) κ. Ιωάννης Καρμοίρης, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής κ. Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μυστρά κ. Δημήτριος Σκουρμπέλος, ο Διευθυντής του Ελλάδα TV κ.Αντώνιος Φελούρης, ο εκπρόσωπος του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος κ. Δημήτριος Αθανασόπουλος, πολλοί ιερείς και γονείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...