Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

1η Έκθεση Προϊόντων, Υπηρεσιών και Τεχνολογίας για την Τρίτη Ηλικία «Αφιερωμένη στον Άνθρωπο»

23 – 24 – 25 Σεπτεμβρίου 2011  ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
Για πρώτη φορά ανοίγει τις πύλες της η μοναδική έκθεση αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία και σας καλεί να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας, να ενημερωθείτε από ειδικούς, καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου, και να παρακολουθήσετε ομιλίες - παρουσιάσεις μέσα από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Η «Τρίτη Ηλικία» συγκεντρώνει την αγορά προϊόντων που υποστηρίζουν την καθημερινή διαβίωση και την ατομική υγιεινή, όπως προϊόντα ακράτειας, ακουστικά βαρηκοΐας, ανατομικά στρώματα, ιατροτεχνολογικό υλικό και υπηρεσιών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής της Τρίτης Ηλικίας, όπως μονάδες φροντίδας, υπηρεσίες τροφοδοσίας, ιαματικά λουτρά, ψυχογηριατρικά και γεροντολογικά κέντρα και πολλά ακόμα που έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει ο κάθε επισκέπτης.

Η έκθεση «Τρίτη Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας 10:00 π.μ. - 8:00 μ.μ. καθημερινά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επιστήμονες και επαγγελματίες με την επίδειξη πρόσκλησης ή επαγγελματικής κάρτας. Για το κοινό η είσοδος είναι δωρεάν.

Η διοργάνωση γίνεται από την εκθεσιακή εταιρεία ΑΤΟΥ, η οποία με την 29χρονη πείρα της αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης. Για πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210-9576100 ή μέσω του site της έκθεσης www.triti-ilikia.gr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...