Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

2 Θείες Λειτουργίες κι εφέτος τα Χριστούγεννα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου

Ανακοινώνεται προς τους Χριστιανούς μας ότι κι᾿ εφέτος τα Χριστούγεννα ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ώστε να εξυπηρετηθούν καλλίτερα οι θρησκευτικές, λειτουργικές αλλά και οι κοινωνικές ανάγκες των Χριστιανών μας.
Έτσι το ΣΑΒΒΑΤΟ το απόγευμα της 24ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 20.00 μ. μ. θα τελεσθεί με κάθε Εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια ο καθιερωμένος Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Χριστουγέννων. Θα χοροστατήσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ και θα συμμετάσχει το Ιερατείο της πόλεως Κορίνθου.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί ο Όρθρος και ακολούθως η καθιερωμένη πλέον ΠΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, που τελείται από τον Μητροπολίτη μας για ΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ και η οποία θα τελειώσει περί την 1η πρωϊνή.

Το πρωΐ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 25ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και από ώρας 7.00 π. μ. μέχρι την 9.30 π. μ. θα αρχίσει ο ΟΡΘΡΟΣ και στην συνέχεια θα τελεσθεί Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Καλούνται οι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις Λειτουργικές αυτές Συνάξεις, ώστε κατά την μεγάλη αυτή εορτή της πίστης μας να μην μείνει κανείς αλλειτούργητος.

Ακόμη καλούμαστε να στηρίξουμε με τις προσευχές μας και την αγάπη μας όλους τους ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ δείχνοντάς τους ότι είμαστε κι εμείς κοντά τους, ότι τους σκεπτόμαστε και τους στηρίζουμε σ᾿ αυτές τις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο κόσμος όλος και ο τόπος μας, γιατί για όλους μας γεννήθηκε ο ΧΡΙΣΤΟΣ… 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...