Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Αλληλεγγύης στο Κάστρο Χαλκίδος

Μια θαυμάσια συναυλία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Κάστρο του Καράμπαμπα, από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Πνευματικού Κέντρου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και της ΔΟΑΠΠΕΧ του Δήμου Χαλκιδέων.

Η Συναυλία είχε Φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την συγκέντρωση Τροφίμων και Φαρμάκων για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ναού και του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου της Ιεράς Μητροπόλεως.




Η Ανταπόκριση του κατοίκων της Πόλης μας ήταν ικανοποιητικός και χαροποίησε όλους τους συντελεστές αυτής της Συναυλίας και από αυτή τη θέση θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι ανταποκρίνονται πάντοτε στο κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αιμιλιανός, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στην αρχή της εκδήλωσης καλωσόρισε τους ακροατές και ενημέρωσε αυτούς για τον σκοπό της συναυλίας.

Η Συναυλία, περιελάμβανε επιλεγμένα τραγούδια, του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, υπό την Διεύθυνση του εκλεκτού Μουσικού και Θεολόγου κ. Δημητρίου Παπαθανασίου. Όλα τα παιδιά της ορχήστρας, μαζί με τους τραγουδιστές κ. Φωτεινή Καπαγιάννη, κ. Γιώργο Δρακούλη, κ. Σπυρο Λυντοβόη και κ. Νικόλαο Μπόμπορη, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό του.

Στη Συναυλία συμμετείχε και ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Αλωνάκι» με παραδοσιακούς χορούς.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, φανερά συγκινημένος από την Συναυλία, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν και αναφέρθηκε στην σημασία της Αλληλεγγύης που πρέπει να έχουμε εμεις οι χριστιανοί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...