Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα απογευματινής επιμορφωτικής δράσης για μαθητές Δημοτικού Σχολείου στη Λευκάδα

Με δεδομένο το σταθερό και αμείωτο ενδιαφέρον της τοπικής μας Εκκλησίας για την ολόπλευρη στήριξη της νεότητας στον τόπο μας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Ι.Μ.Ε./Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., υλοποιούμε ήδη πρόγραμμα απογευματινής επιμορφωτικής δράσης μαθητών, το οποίο περιλαμβάνει ενισχυτική διδασκαλία (υποβοήθηση στη μελέτη τους, κάλυψη ενδεχόμενων «κενών» κλπ.) από δύο (2) δασκάλους και δράσεις για ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά θέματα με θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδι ρόλων κλπ. από δύο (2) ψυχολόγους. Ακόμη μέσω του προγράμματος παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης στους γονείς για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.

Επειδή οι ανάγκες των οικογενειών είναι σήμερα μεγαλύτερες παρά ποτέ για βοήθεια και στήριξη στην παιδαγωγική τους αποστολή, θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε (δωρεάν και ανυστερόβουλα) και με τον τρόπο αυτό «χείρα βοηθείας».

Οι δράσεις αυτές θα αρχίσουν πολύ σύντομα στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – πρώην Ν.Ε.Λ.Ε. ή παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο).

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατόν στα τηλέφωνα: 2645022415 (εσ.: 23) και 6974795265 και στο e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...