Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Σύναξη απολογισμού και ευχαριστίας για τη «Δωροέκθεση» του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου 2013, στο φιλόξενο κτίριο της «Καταφυγής» (παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο ή πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.) ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος προσκάλεσε σε σύναξη απολογισμού και ευχαριστίας όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και τη λειτουργία της φετινής «Δωροέκθεσης» του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας στο διάστημα των Γιορτών.





Περίπου σαράντα νέοι άνθρωποι, από μαθητές Γυμνασίου μέχρι και νέοι γονείς, ενημερώθηκαν για τον καρπό της συλλογικής τους προσπάθειας, περίπου τρεις χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση των πολλαπλών σκοπών του Κέντρου, όπως διενοριακές εκδηλώσεις, πρωταθλήματα, επιμορφωτικές συνάξεις, εκδόσεις κ.ά.

Όλοι εργάστηκαν με μεράκι, ζήλο πολύ, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον Χριστό και για την Εκκλησία Του, κατασκευάζοντας όμορφα διακοσμητικά, συσκευάζοντας γλυκίσματα και είδη δώρου, διαμορφώνοντας το χώρο, ετοιμάζοντας το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και τα γλυκίσματα για τα μικρότερα παιδιά, διατηρώντας την έκθεση ανοιχτή πρωί και απόγευμα και συνδυάζοντας παράλληλα το τερπνόν μετά του ωφελίμου: την εργασία – προσφορά με τη φιλική συναναστροφή, την παρέα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την καρδιακή αυτή κατάθεση του χρόνου και του κόπου τους, τους ευχήθηκε να έχουν την ευλογία του Θεού, υγεία και πρόοδο στη ζωή τους, ευλόγησε την κοινή τράπεζα, χάρηκε το αυθόρμητο ψυχαγωγικό – μουσικό πρόγραμμα των παιδιών και διένειμε αναμνηστικές ευλογίες σε όλους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...