Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τιμητική διάκριση στον διαπρεπή Νομικό και Ιστορικό Απόστολο Παπαθανασίου

Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος Βόλου, χοροστάτησε, κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό (31/1), ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.
Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού, τίμησε τον τέως Δήμαρχο Βόλου, κ. Απόστολο Παπαθανασίου, διαπρεπή Νομικό και ιστορικό, καθότι, επί δημαρχίας του, δωρίθηκε από το Δήμο Βόλου η έκταση στην οποία οικοδομήθηκε ο Ιερός Ναός του Αγίου Τρύφωνος. Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε τον κ. Παπαθανασίου για την προσφορά του, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι οι εκάστοτε υπεύθυνοι στα μετερίζια της εξουσίας να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις, που πολλές φορές χρειάζονται τόλμη, αλλά στο τέλος σφραγίζουν τον τόπο.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανασίου, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την τιμή προς το πρόσωπό του. Μια τιμή που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ανήκει σε όλους όσοι, εκείνη την περίοδο, εργάσθηκαν για την παραχώρηση και διαμόρφωση του οικοπέδου που παραχωρήθηκε»

Επίσης ο Σεβασμιώτατος, εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού, προσέφερε μια εικόνα του Αγίου Τρύφωνος, ως ευλογία, στον πρόεδρο του Συλλόγου Παραγωγών - Πωλητών Λαϊκών Αγορών Νομού Μαγνησίας κ. Απόστολο Τσακανίκα, για την εβδομαδιαία προσφορά οπωροκηπευτικών προϊόντων, εκ μέρους του συλλόγου .







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...