Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Λήξη της χρονιάς στον Παιδικό Σταθμό της Ι.Μ. Πατρών στην Εγλυκάδα


Μέσα στο πανέμορφο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Πατέρων, της ενορίας Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος, όπου στεγάζεται οσύγχρονος Εκκλησιαστικός παιδικός Σταθμός, έγινε μία θαυμάσια γιορτή, με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς.
Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στον πατέρα (γίνεται κάθε χρόνο με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων 318 θεοφόρων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου).
Τα παιδάκια, εκατό και πλέον, τραγούδησαν, χόρεψαν, είπαν ποιήματα και έδωσαν χαρά σε όλους, κυρίως στους γονείς και όσους άλλους από την οικογένεια είχαν προσέλθει στον εορτασμό, παππούδες, γιαγιάδες κλπ.
Την εορτή έκλεισε με θερμά λόγια ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος ευχαρίστησε τους Ιερείς της ενορίας και το προσωπικό του Σταθμού για τον ωραίο αγώνα και τους κόπους, ώστε να προσφέρουν αγάπη και στοργή στα παιδιά και να λειτουργή άψογα ο Παιδικός Σταθμός.
Επίσης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία ώστε να καμαρώνουν και να απολαμβάνουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι ό,τι πολυτιμώτερο τους έχει χαρίση ο Θεός.
Τέλος μίλησε για την προσφορά της Εκκλησίας στο σύγχρονο κόσμο και στην κοινωνία μας, μία μορφή της όποιας προσφοράς είναι και η δραστηριότητα με τον παιδικό Σταθμό στην Εγλυκάδα.










Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Κολλιόπουλος
Πηγή εδώ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...