Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Προσφορά πατάτας

Με την συνδρομή του Δήμου Ηλιούπολης παρελήφθησαν από ενοριακά Φιλόπτωχα ταμεία των ενοριών της Πόλης μας, ποσότητα πατάτας που διενεμήθη μέσω της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η προσφορά 150 τόνων πατάτας έγινε από την Συνεταιριστική Νάξου και από αυτούς, 60 τόνοι, σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου των συσσιτίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτου Αλεξίου Γιαννίου, διατέθηκαν σε 80 σημεία παροχής φαγητού της Αρχιεπισκοπής.

Αυτοκίνητα μεταφοράς του δήμου, με τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Σεφτελή, μετέβησαν στον προ του Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου χώρο και παρέλαβαν για τις ενορίες της Ηλιούπολης την αναλογούσα ποσότητα.

Από την εκκλησιαστική μας κοινότητα, με την αρωγή προς τούτο του Αντιδημάρχου Χρήστου Καλαρίτη μετέβησαν στο σημείο παραλαβής η αντιπρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου και ένας εθελοντής συνεργάτης της Κοινότητας και παρέλαβαν 500 κιλά πατάτες για το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης.

Εκ μέρους της Κοινότητας απευθύνθηκαν ευχαριστίες τόσο στον Δήμο Ηλιούπολης όσο και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...