Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και κατάνυξη. εορτάστηκε και φέτος στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, η ανακομιδή των ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, που αποτελεί και την δεύτερη πανήγυρη μετά από εκείνη του Νοεμβρίου.

Το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου τελέστηκε η ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ.Καλλινίκου.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Μπόγρης ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου.Το χορό της πανηγύρεως πλαισίωσαν μοναχές από την Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κερατέας.

Το πρωί της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου ανήμερα της εορτής τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία ενώ αμέσως μετά τελέστηκε Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός ,η παράκληση του Αγίου ενώ θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...