Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Με βροχή ο αγιασμός των υδάτων στο Παράλιο Άστρος

Με βροχή γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια στο Παράλιο Άστρος. Μετά τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας
κ. Αλέξανδρου στον Άγιο Βασίλειο λόγω του καιρού τελέστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στο ναό και όχι στην εξέδρα που είχε στηθεί στην πλατεία, όπως συνηθίζεται όλα τα χρόνια.

Αμέσως μετά έγινε η ρίψη του Σταυρού στο λιμάνι του Άστρους με τους νεαρούς να πέφτουν στα παγωμένα νερά για να τον πιάσουν. Τυχεροί ήταν οι Γιάννης Σούρσος και Παναγιώτης Μπόκολας αφού έπιασαν ταυτόχρονα το Σταυρό.

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αφού η βροχή δε σταμάτησε καθόλου αλλά δεν πτόησε ούτε αυτούς που βούτηξαν αλλά ούτε και τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο Άστρος για να παρακολουθήσουν από κοντά τον εορτασμό των Θεοφανείων.



Παρόντες στον εορτασμό ήταν ο Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός, οι αντιδήμαρχοι κκ. Δ. Γκαύρος, Π. Μαντάς, Γ. Σαβούρδος και μέλη της δημοτικής αρχής, ο πρώην Δήμαρχος Γ. Δαλιάνης, οι πολιτευτές με τη ΝΔ στην Αρκαδία Κώστας Βλάσης και Βασίλης Κοντοζαμάνης.


























Πηγή εδώ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...