Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Οι Λίμνες Αργολίδας εόρτασαν την Υπαπαντή του Χριστού

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Δεσποτική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στο ορεινό χωριό των Λιμνών, του δήμου Άργους Μυκηνών .
Ο ομώνυμος ιερός ναός που είναι αφιερωμένος στην Υπαπαντή του Χριστού, μαζεύει κάθε χρόνο πάρα πολύ κόσμο από την Αργολίδα και την Κορινθία μιας και στον ναό φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Υπαπαντής του Κυρίου. 

Στο τέλος του αρχιερατικού εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας σε όλο το χωριό, προς ευλογία των κατοίκων.

Παρών στον εσπερινό, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλάγης Γ.Μανιάτης, ο υφυπουργος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, οι αντιδήμαρχοι Χ.Πετσέλης και Π.Δούρος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λιμνιατών Κορινθίας Κ.Πίτσιος, οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές του νομού και πλήθος κόσμου.

Φέτος από τον Σύλλογο Λιμνιατών Κορίνθου, με πρωτοβουλία τού Προέδρου Κων/νου Πίτσιου ναυλώθηκε λεωφορείο για την δωρεάν μεταφορά αυτών πού δεν είχαν την δυνατότητα να έλθουν με δικά τους μέσα από Κόρινθο και Αρχαία Κόρινθο.



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...