Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Οι Λίμνες Αργολίδας εόρτασαν την Υπαπαντή του Χριστού

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Δεσποτική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στο ορεινό χωριό των Λιμνών, του δήμου Άργους Μυκηνών .
Ο ομώνυμος ιερός ναός που είναι αφιερωμένος στην Υπαπαντή του Χριστού, μαζεύει κάθε χρόνο πάρα πολύ κόσμο από την Αργολίδα και την Κορινθία μιας και στον ναό φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Υπαπαντής του Κυρίου. 

Στο τέλος του αρχιερατικού εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας σε όλο το χωριό, προς ευλογία των κατοίκων.

Παρών στον εσπερινό, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλάγης Γ.Μανιάτης, ο υφυπουργος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, οι αντιδήμαρχοι Χ.Πετσέλης και Π.Δούρος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λιμνιατών Κορινθίας Κ.Πίτσιος, οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές του νομού και πλήθος κόσμου.

Φέτος από τον Σύλλογο Λιμνιατών Κορίνθου, με πρωτοβουλία τού Προέδρου Κων/νου Πίτσιου ναυλώθηκε λεωφορείο για την δωρεάν μεταφορά αυτών πού δεν είχαν την δυνατότητα να έλθουν με δικά τους μέσα από Κόρινθο και Αρχαία Κόρινθο.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...