Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

2ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου στις 6:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το 2οΦεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε
το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στο φεστιβάλ παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Σε έναν κατάμεστο Πειραϊκό Σύνδεσμο οι χορωδίες των ενοριών της Μητροπόλεώς μας παρουσίασαν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά των παιδικών και νεανικών χορωδιών, τα οποία απέσπασαν θετική κριτική και σχόλια από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, αλλά και από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ εορτάσθηκε η όγδοη επέτειος (28/2/2006) από την εκλογή και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Παρουσιάστηκε σύντομο βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από την εκλογή και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας. Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος δώρισε στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνος, Πολιούχου της πόλεως του Πειραιά, ως ενθύμιο της 8ης επετείου από την εκλογή και ενθρόνισή του. Λαμβάνωντας το λόγο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αφού ευχαρίστησε όλους, ευχήθηκε όπως ο Άγιος Σπυρίδωνας να φυλάτει και οδηγεί τη ζωή όλων μας.





























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...