Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Τραγούδησαν χαρούμενοι στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης

Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας από την Συνοικία της Ενορίας της του Θεού Σοφίας Χαραυγής επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο. Ο Σεβασμιώτατος τους καλωσόρισε με πολλή χαρά, τους συνεχάρη για την αγάπη τους και για τον ζήλο που έχουν στις μέρες μας, πηγαίνοντας κάθε Κυριακή στην ενορία τους. Τους ζήτησε να μην αποκάμουν από το Κατηχητικό τους Σχολείο και με κόπο να μάχονται για την μαθητική τους πορεία.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους άριστους δασκάλους τους έζησαν από κοντά την χαρά της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης κατά την επίσκεψή τους στο καθημερινό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως « Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ », όπου είδαν από κοντά την έμπρακτη αγάπη των εθελοντριών γυναικών από την ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης.

Τα παιδιά με παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου τραγούδησαν εκκλησιαστικά άσματα, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία είχαν διδαχθεί στο Κατηχητικό τους Σχολείο.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...