Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μεγάλη προσφορά τροφίμων από ενορίες της Γερμανίας στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Εννέα (9) τόνους τροφίμων μακράς διαρκείας παρέλαβε σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, προερχόμενα από την ενορία του Αγίου Αποστόλου Παύλου Bielefeld της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, που θα ενισχύσουν σημαντικά το φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής Εκκλησίας.

Η συλλογή των τροφίμων έγινε εντός του Φεβρουαρίου, ύστερα από προσωπική παράκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου προς τον εφημέριο της ενορίας Πρωτ. Δημήτριο Τσόμπρα, ο οποίος, με ιδιαίτερη αγάπη και προσωπική μέριμνα, επέβλεψε την όλη προσπάθεια. Από τους εννέα τόνους ο ένας προέρχεται από την ενορία Lippostadt και Gutersloh.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συλλογή των τροφίμων συνέβαλαν Έλληνες ομογενείς των εν λόγω ενοριών, όπως, επίσης, Τούρκοι και Σέρβοι μετανάστες. Την βοήθεια παρέδωσε ο Πρωτ. Δημήτριος Τσόμπρας και παρέλαβε, εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, όσο και σύνολης της Τοπικής Εκκλησίας προς τους αδελφούς μας ομογενείς της Γερμανίας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...