Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σημαντική βοήθεια από την Μονή Βατοπαιδίου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Για μια ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, έρχεται αρωγός στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, με την προσφορά ενός τόνου πουλερικών.
Η βοήθεια έρχεται σε μία κρίσιμη εποχή για την τοπική κοινωνία και θα συμβάλει σημαντικά στην ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας, που καταφεύγουν καθημερινά στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως για την εξασφάλιση του φαγητού. Υπενθυμίζεται ότι η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με απόφαση του Σεβ. κ. Ιγνατίου,ενισχύσει καθημερινά με δεκάδες μερίδες φαγητού τα ιδρύματα της περιοχής μας, όπως το Ορφανοτροφείο Βόλου, το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» και το Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ, ενώ συνολικά προσφέρει περί τις 2000 φαγητού, σε 26 σημεία σε όλη την Τοπική Εκκλησία.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, για την πολύτιμη συνεισφορά, καθώς και σε όλους τους γνωστούς και αγνώστους συμπολίτες μας, που από το υστέρημά του στηρίζουν, όλα αυτά τα χρόνια, το πολύπλευρο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...