Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικῆς της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας

Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Με τη χάρη του Θεού, ένα ακόμη εκπαιδευτικό έτος έφθασε στο τέλος του. 
Οι 30 μαθητές της Σχολής εξετάσθηκαν από τετραμελή επιτροπή, την οποία αποτελούσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο διευθυντής της Σχολής κ. Βασίλειος Γεωργαράς, ο κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής και ο κ. Γεώργιος Φουντάς, καθηγητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας. 

 Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τους μαθητές της Σχολής για την διάθεσή τους να μάθουν την πατρώα μουσική και τους συνέστησε να μην αρκεστούν στον αρχικό ενθουσιασμό για την μουσική, αλλά να συνεχίσουν τον ίδιο αγώνα με επιμονή και υπομονή. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους καθηγητές της Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, για τον κόπο να παραστούν στις εξετάσεις. Επιπλέον, συνεχάρη τον κ. Βασίλειο Γεωργαρά για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής και την αφιλοκερδή του προσπάθεια για τη διάδοση της ελληνικής μουσικής.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...