Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας στο Άργος

Στην πόλη του Άργους βρέθηκε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπολεως (Θεσσαλονίκη) κ. Βαρνάβας για ολιγοήμερο προσκυνηματικό ταξίδι . 
Ο Μητροπολίτης λειτούργησε το πρωί της Κυριακής στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου, επισκόπου Άργους ,του θαυματουργού, με την άδεια και ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ο μητροπολίτης τέλεσε την θεία λειτουργία και κράξε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τον θείο λόγο ,μιας και όπως είπε ο ίδιος είναι πολύ συγκινημένος που βρέθηκε στον εύφορο τόπο της Αργολίδος και ιδιαίτερα στην πόλη του Άργους, μία από τις αρχαιότερες πόλης της Ευρώπης. 

Ευχαρίστησε και δια βήματος τον μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο για την άδεια που του έδωσε να λειτουργήσει στον ναό του Αγίου Πέτρου Άργους, ενός Αγίου που με την ταπεινότητα του και την αγάπη του για τον κόσμο έφτασε κοντά στον Χριστό μας. Τέλος ο μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους τους πιστούς που ήρθαν στο ναό και με το χαμόγελό τους του έδωσαν δύναμη.

Ο Ιερέας του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής (πρόεδρος του ΙΣΚΕ), ευχαρίστησε από την μεριά του και εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου για την τιμή που τους έκανε να λειτουργήσει στο ναό του Αγίου Πέτρου.




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...