Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς για τις οικογένειες μαθητών με οικονομικά προβλήματα

Για το νέο σχολικό έτος και στα πλαίσια της προσπάθειας της Ενορίας μας για την στήριξη των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες με μικρό ή και καθόλου εισόδημα.

Τα είδη τα οποία συγκεντρώνουμε είναι· σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, κασετίνες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής, αθλητικά είδη κ.λπ.

Ιδιαίτερα· Διαβήτες, Σετ χάρακες, Τετράδια χρωματιστά, Τετράδια 2-3 ή 4 θεμάτων, Τερτάδια αριθμητικής (με τετραγωνάκια), Ακουαρέλα, Πλαστελίνη, Ντοσιέ με φύλλα έκθεσης.

Παράκληση, όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε καινούργια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη 41 Πειραιάς, τηλ. 210.4177159) και στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν του Ιερού Ναού, τηλ.· 210.4125619).

Σας παρακαλούμε να συνδράμετε και αυτή την προσπάθεια, όπως έχετε πράξει και σε όλες τις υπόλοιπες προσπάθειες της ενορίας μας, που έχουν σκοπό την στήριξη των εμπερίστατων αδελφών μας, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε, το κόστος των ειδών αυτών, είναι σχετικά υψηλό και δεν πρέπει να αφήσουμε να λείψει από κανένα παιδί, ούτε το φαγητό, αλλά ούτε και το τετράδιο σε αυτήν την περίπτωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...