Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Προσκυνηματική εκδρομή του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζερμπίτσης Λακωνίας

Το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013, με τη χάρη του Θεού, και επ' ευκαιρία της ολοκληρώσεως των μαθημάτων του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζερμπίτσης Λακωνίας.

Οι Μοναχές καλωσόρισαν τα παιδιά και τους γονείς τους και τους μίλησαν για την ιστορία της Μονής.

Μετά το κέρασμα που προσέφεραν οι αδελφές της Μονής, τα παιδιά του κατηχητικού γέμισαν με τις χαρούμενες αθώες παιδικές φωνές τους τον περίβολο του Μοναστηριού παίζοντας.

Ευχαριστούμε τους γονείς που για μια ακόμη χρονιά εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας και στο Κατηχητικό Σχολείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, την Κατηχήτρια μας κ. Γεωργία Δροσοπούλου - Γεωργαρά, τους συνεργάτες του Κατηχητικού μας Σχολείου, αλλά και τα παιδιά που με τις αθώες τους σκέψεις και προβληματισμούς μάς κάνουν να αισθανόμαστε κι εμείς πάλι παιδιά.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...