Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Μέχρι τις 31/8 η προσφορά για τη Συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη

Σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και –46%, ολοκληρώνεται το Σάββατο 31 Αυγούστου η μοναδική προσφορά προπώλησης εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη «Χαίρε θάλασσά μου» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια του Κάτω Διαζώματος πωλούνται στην τιμή των 35€ (αντί 65 €, 55 €, 45 €, 35 € που θα πωλούνται από την 1 Σεπτεμβρίου) και τα εισιτήρια του Άνω Διαζώματος στην τιμή των 15 € (αντί 20 €). Φοιτητικό-ΑΜΕΑ 15 €.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Public και την Ticketservices: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς), τηλεφωνικά στο 210 7234567 και online στο www.ticketservices.gr

Στη συναυλία ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει το νέο δίσκο του «Χαίρε θάλασσά μου», που θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημέρα. «Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, «κρυμμένο μυστικό», υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ' αυτές τις δύο «γυναίκες», λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτήν τη βραδιά» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αλλά πάντα αγαπημένες μουσικές στιγμές του.

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο), Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και Μικτή Χορωδία του.

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία». Η «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

Τις συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...