Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη βιωματικών ομάδων Συμβουλευτικής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Με την Χάρη του Θεού, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 έλαβε χώρα η επίσημη έναρξη των Βιωματικών Ομάδων Συμβουλευτικής Γονέων, οι οποίες λειτουργούν, με υπέυθυνο τον Σχολικό και Οικογενειακό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Χαρμαντά, στα πλαίσια των Σχολών Γονέων και της εν γένει ποιμαντικής μέριμνας της της Ιεράς Μητροπόλεως για τον ιερό Θεσμό της Οικογένειας.

Η εκδήλωση για την έναρξη των Ομάδων, περιελάμβανε Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και απονομή από τον Σεβασμιώτατο των Βεβαιώσεων Παρακολουθήσεως του περσινού Α΄ Κύκλου Σεμιναρίων, σε όσους ανελλιπώς παρακολούθησαν. 

Προσφωνώντας όλους τους συμμετέχοντες, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του για την διάθεση συμμετοχής σ’ αυτές τις προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως, επεσήμανε ότι και η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας ιδιαιτέρως απασχολήθηκε για τον ιερό θεσμό της Οικογενείας κατά την παρελθούσα τακτική συνέλευσή Της, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Χαρμαντά για την αφιλοκερδή και εθελοντική του προσφορά προς το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στον ευαίσθητο αυτό τομέα της ποιμαντικής της Οικογενείας.

Οι Βιωματικές Ομάδες Συμβουλευτικής των Γονέων λειτουργούν στο Κέντρο Στηρίξεως της Οικογενείας της Ιεράς μας Μητροπόλεως στη Νέα Αρτάκη κάθε Σάββατο απόγευμα και στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2221042590 και 6974329740.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...