Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την συμπλήρωση Τριάκοντα Ετών Αρχιερωσύνης του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου

Το Σάββατο της 3ης Μαΐου 2014 το απόγευμα τελέσθηκε πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Ενορία του Αγίου ΝικολΝικολάου Πάπαρι Μαντινείας, επ’ ευκαιρία της εκκινήσεως των εορταστικών εκδηλώσεων δια την συμπλήρωση Τριάκοντα Ετών Αρχιερωσύνης του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Το χωριό Πάπαρι τυγχάνει γενέτειρα του Σεβ. Μητροπολίτου μας και για αυτό το λόγο τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ως μικρό παιδί έλαβε την ευλογία του Θεού και του Αγίου Νικολάου.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, Γόρτυνος κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΑΣ, Τριφυλίας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, Ισπανίας κ.κ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ, Ιερισσού κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ανδρούσης κ.κ. ΘΕΟΚΤΙΣΤΟΣ και Διαυλείας κ.κ. ΓΑΒΡΙΗΛ.

Πλήθος κόσμου, συγχωριανών, αρχόντων, Τριπολιτών και κατοίκων των γύρω χωριών, παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας προσευχόμενοι στον Άγιο Νικόλαο για πολυετή και πολυχρόνιο διακονία του Δεσπότη μας.



























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...