Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Υποτροφίες σε φοιτητές...

16 προπτυχιακοί και 2 μεταπτυχιακοί φοιτητές πήραν σήμερα, Κυριακή 29 Ιουνίου, τις επιταγές από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο με την παρουσία και της Αντιπροέδρου του Ιδρύματος, Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας Κική Φράγκου στο Επισκοπείο της Τρίπολης

Σε μία λιτή εκδήλωση στο χώρο του Επισκοπείου της Τρίπολης, σήμερα, Κυριακή 29 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ως Πρόεδρος του Ιδρύματος και η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας Κική Φράγκου, ως Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, έδωσαν σε 18 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από την Αρκαδία επιταγές ύψους 1800 ευρώ μέσω των υποτροφιών του Ιδρύματος Ειρήνης Μπακοπούλου.

Τα παιδιά που πήραν τις επιταγές διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στις σπουδές τους αλλά και για το ήθος τους.

Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος συνεχάρη τα παιδιά και τόνισε πως το ποσό δεν αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο είναι είναι μία ένδειξη τιμής για τον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές να πετύχουν το καλύτερο στις σπουδές τους και τα κάλεσε να είναι ικανοποιημένα για τη διάκρισή τους αυτή αλλά και να μνημονεύουν τους ανθρώπους που δημιούργησαν το κληροδότημα για να βοηθούν φοιτητές από την Αρκαδία.

Η πρόεδρος του ΦΣΑ Κική Φράγκου, εξέφρασε τη χαρά της και συνεχάρη τα παιδιά για τη διάκρισή τους και αναφέρθηκε στο Ίδρυμα Μπακόπουλου και στο συνάδελφό τους αείμνηστο Νίκο Μπακόπουλο που άνοιξε το πρώτο φαρμακείο στην Τρίπολη το 1903.
Ε.Τ.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...