Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησε η Νεανική Σύναξη, του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, στις 8.15 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Βούλας τελέσθηκε από τον Υπεύθυνο Νεότητος του Ιερού Ναού π. Αντώνιο Χρήστου, η Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της Νεανικής Συνάξεως του Ιερού Ναού, για το Εκκλησιαστικό έτος 2014-2015.

Αν και οι εγγραφές έχουν φτάσει στις 20, προσήλθαν μόνο σχεδόν οι μισοί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε να λειτουργήσει η Σύναξη αισιόδοξα και κανονικά.

Μετά τον Αγιασμό, ο π. Αντώνιος έκανε μία σύντομη εισαγωγή ομιλία για το πνεύμα και τα απαραίτητα διαδικαστικά για την καλή λειτουργία της Συνάξεως. Στη συνέχεια ο π. Αντώνιος μοίρασε μια κενή κατάσταση για να συμπληρώσουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες τα θέματα που θα ήθελαν να απασχολήσουν φέτος την Σύναξή μας. Μετά τη συμπλήρωση των πρώτων θεμάτων, αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να μας απασχολήσει το θέμα : Η Θέση των Αγίων Πατέρων για τον αγιασμό του ανθρώπινου σώματος. Ακολούθησε και διάλογος. Ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ.

Μετά το κέρασμα, στις 9.30 μ.μ. στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως, τελέσθηκε η Ακολουθία του Αποδείπνου με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...